Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo hard onderuit in Rotterdam

DeVeDo is in de eerste uitwedstrijd van de competitie in Rotterdam hard onderuit gegaan tegen Arrows ’81. De ploeg uit Ermelo verloor de wedstrijd met 58 – 35.

Arrows zette vanaf het begin veel druk en dwong daarmee fouten af in de Ermelose verdediging. Dat leidde direct in het eerste kwart al een achterstand op van 18 – 4.

In het tweede kwart van de wedstrijd wist DeVeDo meer in de wedstrijd te komen. Er werd beter verdedigd en de aanvallen werden goed uitgespeeld. Direct na rust werd die speelstijl doorgezet en bleven de scores vallen. Ook aan de andere zijde bleven de scores vallen waardoor de wedstrijd nog steeds in het voordeel bleek te zijn voor Arrows.

Na het derde kwart leek de wedstrijd te zijn gespeeld. De tussenstand was 40 – 15 en om de wedstrijd met een goed resultaat om te buigen moest het wedstrijd ritme en de focus beter. Echter gebeurde het tegenovergestelde en wist de Rotterdamse opponent de score verder uit te breiden en de wedstrijd definitief naar zich toe te trekken. DeVeDo verliest de wedstrijd met 58 – 35.