Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo verkozen tot sportteam van het jaar 2016

Na jaren van afwezigheid werd er op vrijdagavond 3 februari 2017 weer de sportverkiezingen georganiseerd van de Gemeente Ermelo. In een volle theaterzaal van De Dialoog werden de Ermelose sportprestaties van 2016 door turncommentator Hans van Zetten uitgelicht.

In totaal werden er zeven sportprijzen verdeeld in de categorieën: Sport- en beweeginitiatief met maatschappelijke impact, sportvrijwilliger, sporttalent, sporter met een beperking, sportploeg, sportvrouw en sportman. In elke categorie ontving de winnaar naast een bloementje ook bokaal en een cheque t.w.v. € 200,- euro van diverse bedrijven.

DeVeDo dat genomineerd was als kans hebbende voor sportploeg van het jaar 2016, omdat zij in datzelfde jaar voor het eerst in de clubhistorie de landelijke beker hadden gewonnen en 2e werden in de landelijke Eredivisie. Naast DeVeDo maakte ook Reflection Dance Company en Volleybaldames 1 van Pauwervoll kans op de titel; ’Sportploeg van het jaar 2016’.

DeVeDo werd uiteindelijk uitgeroepen als sportploeg van het jaar 2016 ontving de prijs van voetbalcommentator Evert ten Napel.

Namens deze weg willen wij iedereen bedanken die op ons gestemd heeft en het mogelijk heeft gemaakt om de sportverkiezingen in de Gemeente Ermelo weer terug te brengen.