Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo verliest ook van Sunrise Medical Braves 1

Afgelopen zaterdag 20 januari heeft DeVeDo de Eredivisiewedstrijd van Sunrise Medical Braves op Papendal verloren. De Ermeloërs bleven lang in de wedstrijd, maar verliest het in de slotminuten. Tolis Moumtzoglou is met 14 punten de topscoorder deze wedstrijd voor DeVeDo.

Foto bij: © Helga Jansen Peters

DeVeDo begon goed aan de wedstrijd. De sprongbal werd gewonnen en met een paar luttele seconden opende Tolis Moumtzoglou de score. Daarna kwam de ploeg al snel op een voorsprong van 3-8. Na een kwart spelen staat DeVeDo met 16-14 achter. In het tweede kwart wordt het onderlinge verschil vergroot door Sunrise Medical Braves naar 22-14. Maar dat weet DeVeDo in hetzelfde kwart nog terug te brengen na opnieuw een punt verschil: 30-29.

Na rust blijven beide ploegen aan elkaar gewaagd. Het onderlinge verschil blijft steeds maar een paar punten verschil en steeds in elkaars voordeel. Het derde kwart wordt dan ook weer afgesloten met een punt verschil. Ditmaal weer in het voordeel van Sunrise Medical Braves. In het laatste kwart van de wedstrijd komt DeVeDo nog op een voorsprong van 47-49, maar daarna gaat het mis. De Ermelose ploeg lukt het niet meer om de kansen af te maken, waardoor het verschil te groot wordt. Uiteindelijk verliest DeVeDo de wedstrijd van Sunrise Medical Braves met 57-49.