Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo weer voorbij Arrows’81

DeVeDo heeft afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd in Sportcentrum Calluna, van het Rotterdamse Arrows’81 gewonnen met 51-40.

De Ermeloërs begonnen sterk aan de wedstrijd en keken al vroeg in de wedstrijd tegen een kleine voorsprong aan. DeVeDo dat een halve full court press inzette tegen de Rotterdammers, hadden daar zichtbaar moeite mee om daar onderuit te spelen. Door de strakke verdediging staat DeVeDo met 16-8 voor na 1 kwart spelen. In het tweede kwart verzwakken de Ermeloërs, maar lukt het de Rotterdammers niet om daarvan te profiteren. Beide ploegen gaan rusten met een ruststand van: 26-16.

Na rust is DeVeDo nog steeds zoekende en lukt het maar niet om beter in de wedstrijd te komen. DeVeDo zet de press niet goed in waardoor Arrows’81 daar gemakkelijk onder uit komt. Beide ploegen scoren 13 punten wat een tussenstand maakt van 39-29, met nog 1 kwart te spelen. Waar DeVeDo het in andere wedstrijden nog lukte om in het laatste kwart een wedstrijd overtuigd te maken door het fanatieke spel, lukte dat dit laatste kwart niet. DeVeDo maakt in het laatste kwart 1 punt meer ten opzichte van Arrows’81.

Uiteindelijk wint DeVeDo daarmee de thuiswedstrijd met 51-40.