Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo wint eerste beker wedstrijd van BC Apollo

Vrijdagavond heeft DeVeDo thuis in Sportcentrum Calluna de eerste bekerwedstrijd van het seizoen gewonnen van BC Apollo uit Amsterdam.

Vorige week stond diezelfde wedstrijd op het programma, alleen dan voor de competitie en uit in Amsterdam. De wedstrijden zijn beide niet te vergelijken met elkaar. Waar DeVeDo het moeilijk had in Amsterdam, ging het ze vrijdagavond een stuk beter af.

DeVeDo domineerde vanaf het eerste fluitsignaal en wist mede daardoor de speelstijl van de wedstrijd te bepalen. Door direct druk te zetten op de tegenstander werd er in de eerste helft al een voorsprong opgebouwd van 35-17.

Het derde kwart was voor de Amsterdammers. Het lukte Apollo om onder de druk van DeVeDo uit te komen en de score te openen. DeVeDo blijft ook het laatste kwart druk zetten op de tegenstander.

Na het laatste fluitsignaal is er maar 1 terechte winnaar en dat in DeVedo. De wedstrijd wordt gewonnen met 64 – 43.

Op een nader te bepalen datum speelt DeVeDo 1 tegen DeVeDo 2 in de halve finale voor de beker in Sportcentrum Calluna. Het is de eerste keer in de club historie dat beide teams tegenover elkaar staan in de beker.