Rolstoelbasketbal Ermelo

17

17

April

Woensdag

OM

20:30 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

20

20

April

Zaterdag

OM

11:00 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

DeVeDo wint en verliest in BeNe-League

 Zaterdag 24 februari is DeVeDo met een overwinning en een nederlaag naar huis gegaan vanuit Oostende. De Ermelose ploeg nam het in de BeNe-League op tegen het Belgische Leuven Bears en het Belgische Hubo Limburg United.

Aan het einde van de ochtend stond voor DeVeDo het Belgische Leuven Bears op het programma. DeVeDo laat gelijk zien de sterkere ploeg van de twee te zijn en dat de overwinning mee zal gaan naar Ermelo. Zo weet DeVeDo spelend vanuit een sterke verdediging met een 19-0 voorsprong te starten, wat tot een ruststand leidt van 30-6. Na rust gaat de ploeg uit Leuven wat sterker spelen en laten ze het verschil niet al te veel verder oplopen. DeVeDo blijft mooie aanvallen produceren en de eindstand van deze wedstrijd is uiteindelijk 58-29 in het voordeel van DeVeDo.

De tweede wedstrijd stond Hubo Limburg United op het programma. Eerder dit seizoen won DeVeDo met 67-61 van deze ploeg en het was een voorbode voor een spannende wedstrijd. De wedstrijd gaat gelijk op, waarbij DeVeDo in de eerste twee kwarten licht de bovenhand heeft, getuige de 18-19 voorsprong na het eerste kwart en een ruststand van 33-37. In het derde kwart willen de scores echter niet vallen aan Ermelose zijde en draait de voorsprong om in een achterstand van 51-47. De ploeg blijft zich terugknokken, maar aan het einde is het de ploeg uit België die de wedstrijd over de streep weet te trekken met 69-66.