Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo wint halve finale play-offs van Utrechts Antilope

Door in de speelrondes van de landelijke Eredivisie als tweede te eindigen, speelde DeVeDo afgelopen vrijdagavond de halve finale van de play-offs tegen de nummer drie: het Utrechtse SC Antilope.
|

DeVeDo begon ijzer sterk aan de wedstrijd en zette de gehele wedstrijd een halve full-court-press in. Doordat DeVeDo zo sterk begon, bleef Antilope het hele eerste kwart onzichtbaar. DeVeDo profiteerde daar optimaal van met snelle omschakelingen waardoor er veel vrije lay-ups konden worden afgemaakt. DeVeDo wint het eerste kwart met 22-5. In het tweede kwart komt Antilope wat meer in de wedstrijd, maar blijft tot aan de rust tegen een forse achterstand aankijken: 38-14.

Ook na rust gaat DeVeDo door met een halve full court press. Antilope kan daar ditmaal goed onderuit komen. En dat ia te zien in het scorende resultaat in datzelfde kwart: 56-29. In het vierde kwart lijkt de wedstrijd beslist. DeVeDo zet voor de laatste keer druk en het lukt de Ermeloërs goed in de wedstrijd te blijven ondanks een aantal stevige fouten van de Utrechters.

DeVeDo doet wat het moet doen en wint overtuigend de halve finale van de play-offs met 73-40.