00
Seconden

VS

DeVeDo loopt opnieuw averij op in Amsterdam

DeVeDo heeft woensdag 12 april opnieuw verloren van de Amsterdamse formatie van Only Friends. Lang konden de Ermeloërs dichtbij blijven, maar trokken in het vierde kwart aan het langste eind.

De Ermeloërs, die het hele seizoen al moeite hebben met wedstrijden die doordeweeks gespeeld werden, begonnen sterk aan de wedstrijd. Vanaf het eerste fluitsignaal werden de scores geopend en uitgebreid. Al gauw pakte DeVeDo een kleine voorsprong en zelfs na het eerste kwart stonden de Ermeloërs voor met 12-16.

In het tweede kwart gingen de Amsterdammers meer druk zetten op DeVeDo die daar vaak moeilijk onderuit kon komen. Voor de Amsterdammers resulteerde dat in een voorsprong bij rust van 3 punten: 31-28. Ook na rust gaat het gelijk op. DeVeDo blijft dichtbij en probeert ook de druk op Only Friends te verhogen: 46-41.

In het laatste kwart laat DeVeDo zich teveel meeslepen met beslissingen van scheidsrechters en raakt het de focus kwijt. Only Friends weet daar uitstekend van te profiteren en blijven met de score uitlopen. DeVeDo verliest uiteindelijk met 63-51 en kan zich klaarmaken voor de play-offs.