Seconden

VS

DeVeDo nog zoekende in tweede competitieronde

DeVeDo speelde afgelopen zaterdag de tweede competitieronde opnieuw in eigen huis. Ditmaal kon de Ermelose ploeg aantreden tegen het Amsterdamse Only Friends.

Net als vorige week was DeVeDo nog steeds zoekende naar het juiste balans in de wedstrijd. De Ermeloërs hadden waren veel aan het zoeken. In de eerste helft kwamen niet alle ballen goed aan en werden schoten niet goed afgewerkt. Daardoor ontstond er al snel een achterstand van 19-27 bij rust.

Na rust verliep alles beter; de communicatie, de passes, de schoten, maar toch bleef de achterstand in het derde kwart daar toch in. In het vierde kwart begon DeVeDo pas echt goed te spelen. De verdediging stond beter en de omschakeling was goed. DeVeDo zette de aanvallen goed op en bijna alle schoten werden omgezet in scores. Hierdoor kon DeVeDo de Amsterdamse opponent zelfs naderen in de scores.

Uiteindelijk kon DeVeDo de achterstand op Only Friends niet meer inhalen en verliest het de wedstrijd met 44 – 51.

Beker

Aanstaande zaterdag 20 oktober treffen beide ploegen elkaar weer in Sportcentrum Calluna. Ditmaal voor de beker. De wedstrijd begint om 16:30 uur.