Ermelose bedrijven sponsoren DeVeDo nieuwe sporttassen

 In s.c. DeVeDo

De Ermelose bedrijven Active By Choice en Patrick Adam hebben het 1e team van DeVeDo voorzien van nieuwe sporttassen.

Active By Choice is een bedrijf die zich richt op mensen met een lichamelijke beperking die met behulp van hulpmiddelen alles uit het leven wil halen. Je kunt hier terecht voor licht gewicht rolstoelen, sportrolstoelen, handbikes en andere hulpmiddelen. De deskundigheid van de mensen van Active By Choice komt mede doordat zij zelf ook rolstoel gebonden zijn en de markt en de subsidie instanties door en door kennen. Daarnaast vele jaren ervaringen verworven op het gebied van sport met een beperking. Active By Choice kan dan ook spreken van ervaringsdeskundigen die de eigen ervaringen uitstekend om zetten in een deskundig advies.

Patrick Adam is een full service crossmediaal reclamebureau waar u terecht kunt voor zowel online als offline communicatie. Patrick Adam gelooft in onderscheidende communicatie. Opvallende creaties, verassende concepten en een doordachte strategie versterkt de positie van zijn relaties. Het creëren van onderscheidende communicatie en design staat dan ook centraal bij Patrick Adam. Bij Patrick Adam kunt u terecht voor uw bedrijfsidentiteit, websites en grafische vormgeving. Kijk de website voor meer informatie: www.patrickadam.nl.

DeVeDo is blij dat deze Ermelose bedrijven de club willen ondersteunen met hun bijdrage voor nieuwe sporttassen van het 1e team. En bedanken hen voor hun ondersteuning.