s.c. DeVeDo bestaat 50 jaar en jij bent uitgenodigd!

 In s.c. DeVeDo

Aanstaande 21 september bestaat s.c. DeVeDo uit Ermelo 50 jaar. s.c. DeVeDo is in 1972 begonnen met tafeltennis, gevolgd door zitvolleybal, zwemmen, goalball en in de jaren 80 is het rolstoelbasketbal erbij gekomen. Sinds 2021 is rolstoelbasketbal dé sport die je bij s.c. DeVeDo kunt beoefenen. Op zowel wedstrijd als recreatief niveau.

Het spreekt voor zich dat we deze bijzondere mijlpaal niet onopgemerkt voorbij willen laten gaan. We nodigen je daarom van harte uit om het 50-jarig jubileum met ons te vieren op 15 oktober 2022 in Sportcentrum Calluna te Ermelo.

Vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom voor een hapje en een drankje tijdens de receptie. Eerder op de dag is er een familietoernooi van huidige en oud leden. Na de receptie sluiten we de dag af met een demonstratiewedstrijd van s.c. DeVeDo 1 tegen een team van oud leden.

Aanmelden
We stellen het zeer op prijs dat je ons tijdens deze bijzondere dag een bezoek komt brengen. In verband met de organisatie van deze dag, willen we je vragen om je aanwezigheid (indien mogelijk) kenbaar te maken (voor 1 oktober 2022) door je aan te melden via www.jubileum.devedo.nl.