Rolstoelbasketbal Ermelo

17

17

April

Woensdag

OM

20:30 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

20

20

April

Zaterdag

OM

11:00 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

Bekerwedstrijd eindigt in een fiasco

Afgelopen vrijdagavond is DeVeDo er niet in geslaagd om de bekerwedstrijd van de Amsterdamse opponent Only Friends te winnen. DeVeDo verliest de wedstrijd met 68-44.

DeVeDo begon met een moeizame start. Waar de Amsterdammers in de tweede minuut de score opende, slaagde DeVeDo er pas in de 7e minuut in om de eerste score te maken. Only Friends was op dat moment al uitgelopen op een voorsprong van 11-2. Dat zelfde kwart eindigde in 16-5 voor Only Friends.

In het tweede kwart begon DeVeDo de draad langzaam een beetje op te pakken. Door een goede verdediging en door kansrijke scoring mogelijkheden te creëren en af te maken, komt DeVeDo steeds weer een stukje dichterbij en wint dat kwart zelfs. De ruststand is dan ook een relatief klein verschil: 26-18.

Na rust begint DeVeDo vol vertrouwen weer aan de wedstrijd. Echter lijkt dat vertrouwen al gauw weer weg te zijn. Only Friends creëert goede kansen en maakt ze ook af. Ballen die bij DeVeDo op het randje de verkeerde kant op vallen, vallen ze bij Only Friends wel de goede kant op. In het laatste kwart geeft DeVeDo stopt DeVeDo het laatste beetje energie in de wedstrijd waardoor de Amsterdammers daar zichtbaar moeite mee hebben. DeVeDo scoort bijna evenveel in de laatste kwart, maar niet voldoende om de wedstrijd te winnen.

DeVeDo dat de hele wedstrijd achter de feiten aan heeft blijven lopen, verliest de bekerwedstrijd van Only Friends met 68-44.