Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo 2 blijft aan kop

Afgelopen zaterdag was een weer een speelronde voor DeVeDo 2. Ditmaal werd er gespeeld in de Topsporthal in Leek. De tegenstanders waren het Nijmeegse Koprol en vervolgens WSV uit Apeldoorn.

DeVeDo begint de eerste wedstrijd heel sterk en heeft een strakke defense staan waar de tegenstander veel moeite mee heeft. Na het eerste kwart is de score dan 22-5. Daarna wordt het spel meer gelijkwaardig en weet DeVeDo de opgebouwde voorsprong vast te houden tot een uiteindelijke 50-32 overwinning.

De tweede wedstrijd begint nog gelijkop tot een score van 6-6. Daarna weet DeVeDo een sterke run neer te zetten en sluit het eerste kwart af met een 18-8 voorsprong. DeVeDo speelt mooi basketbal en staat bij rust op een comfortabele 28-16. Na rust gaat DeVeDo verder waar het is gebleven en uiteindelijk wint de ploeg et 62-34.

De volgende speelronde is 10 februari in onze eigen nieuwe hal De Zanderij. Dan spelen we om 10.30. Wij hopen dan veel supporters te mogen verwelkomen als we het opnemen tegen de nummer 2 van de ranglijst, zijnde Hengelo.