Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo 2 blijft winnen

Op zaterdag 18 november speelde DeVeDo 2 weer een nieuwe speelronde in de 2e divisie.

De eerste wedstrijd was tegen Flying Red uit Roden. Deze wedstrijd begon erg moeizaam aan DeVeDo kant. De scores vielen niet in het eerste kwart. Dit resulteerde in een kleine voorsprong voor DeVeDo. Het eerste kwart eindigde in een 10-12 voorsprong voor DeVeDo. Het tweede kwart werd het wel wat beter maar het bleef spannend. Pas vanaf het derde kwart wist DeVeDo een voorsprong op te bouwen en die hebben ze niet meer uit handen gegeven. De wedstrijd eindigde in 38-62.

De tweede wedstrijd was tegen Be Quick uit Zwolle. DeVeDo had een goede start alle ballen gingen raak en dat resulteerde in een aantal van 30 punten in het eerste kwart. In het tweede kwart werd de score steeds meer uitgebreid en speelde we als team ook steeds beter samen. De ruststand was dan ook 14-50 in het voordeel van DeVeDo. In het 3de en 4de kwart deed DeVeDo het iets rustiger aan waardoor de tegenstander vaker ging scoren. Op het einde van de wedstrijd lukte het een speler van Be Quick zelfs om in de laatste seconde met een mooi schot een 3 punter te scoren. Dit maakte voor de uitslag niet veel meer uit. DeVeDo wint de wedstrijd met ruime cijfers: 80-31

Mede door deze twee mooie overwinningen weet DeVeDo 2 de eerste plek vast te houden. De volgende speelronde is op 9 december. Dan moet DeVeDo 2 voor de wedstrijden naar het verre Groningen.

Dit verslag is geschreven door

Chris Zegers

Speler s.c. DeVeDo 2