Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo begint positief aan de Eurocup

DeVeDo is vrijdag begonnen aan de Eurocup in Italië. Om 15:45 uur speelde de ploeg uit Ermelo tegen het uit Groot-Britannië afkomstige Oldham Owls. In de avond speelde de ploeg tegen Antwerp Gembo Players uit Antwerpen.

De ploeg uit Groot-Britannië bleek een maatje te groot te zijn voor de ploeg uit Ermelo. Oldham Owls pakte vanaf het eerste minuut de leiding en stond in het eerste kwart al op een voorsprong van 15-6. Ook in het tweede kwart wist DeVeDo het antwoord nog niet om de ploeg uit Groot-Britannië tegen te houden. Beiden ploeg gaan rusten met een ruststand van 31-14. Na rust Komt DeVeDo meer in de wedstrijd en weet het meer punten te scoren dan Oldham Owls. In het vierde kwart is het Oldham Owls die de leiding opnieuw neemt en weet de wedstrijd uit te spelen. Oldham Owls won de wedstrijd uiteindelijk met 65-41.

In de avond stond de Antwerpse ploeg te wachten. DeVeDo dat het inititief nam in de wedstrijd kwam al gauw op een kleine voorsprong. In het tweede kwart kwam Gembo Players terug tot een verschil van 6 punten en in het derde kwart zelfs even op een voorsprong van 38-39. In het vierde kwart lukte het DeVeDo de ploeg uit Antwerpen opnieuw het scoren te beletten waardoor DeVeDo met nog 6 minuten op de klok op een voorsprong stond van 44-32. DeVeDo speelt de wedstrijd goed uit en weet van het Antwerpse Gembo Players te winnen met 52-49.

Vandaag staan er opnieuw 2 wedstrijden op het programma. Om 13:30 uur speelt DeVeDo tegen Leopards de Guyenne Bordeaux (Frankrijk) en ASD Padova Millennium (Italië).