Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo ontvangt gift van Basketball Experience Nederland voor EuroLeague

DeVeDo speelt van 9 t/m 11 maart de EuroLeague in Padova, Italië. Teams vanuit Groot-Britannië, Frankrijk, België en Italië nemen het straks op tegen het Ermelose s.c. DeVeDo. Het spelen van Europese wedstrijden is voor DeVeDo van groot belang. Als hofleverancier van de Nationale teams biedt DeVeDo een stevige basis voor jonge talenten.
|

DeVeDo hecht veel waarde aan de ontwikkeling van haar spelers en speelster. En bij een goede basis hoort ook het spelen van Europese wedstrijden. Door de sportieve prestaties speelt DeVeDo in de EuroLeague 2.

Het deelnemen en afreizen aan een kwalificatietoernooi als dit kost veel geld. Bij DeVeDo moeten alle spelers een bijdrage leveren om hier aan mee te kunnen doen. DeVeDo heeft in de Stichting Basketball Experience Nederland een goede ondersteuner gevonden. De stichting schenkt maar liefst € 1500,- euro aan de spelers en club.

Omdat de Stichting Basketball Experience Nederland individuele sporters met potentie wilt ondersteunen, mogen alle 12 de spelers € 100,- euro declareren bij de stichting. Daarnaast schenkt de stichting € 300,- euro aan de club dat ten goede komt aan de trip naar Italië. Omdat DeVeDo steeds proffesioneler te werk gaat, het belangrijk is voor de beeldvorming van de sport en waarbij jeugdige spelers de kans krijgen om te ontwikkelen overhandigd Toine Klerks, directeur, de cheque.[mk_image src=”https://devedo.nl/wp-content/uploads/2017/03/devedo_basketbalexperiencenederland_2.jpg” image_size=”full”]