Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo opnieuw te sterk voor Utrechts SC Antilope

Zaterdagavond heeft DeVeDo in Sportcentrum Calluna de laatste competitie wedstrijd van het jaar 2016 gemakkelijk gewonnen van het Utrechtse Antilope. In eigen huis versloeg de Ermelose ploeg de Utrechters met 75 – 45. Eerder in het seizoen won de Ermelose ploeg ook al: 49-72.
|

Waar het afgelopen vrijdagavond in de beker volledig mis ging tegen het Amsterdamse Only Friends, pakte de Ermelose ploeg het zaterdag in de competitie uitstekend op. DeVeDo maakte direct na begon de sprongbal de openingsscore van de wedstrijd. Gevolgd in een opeenstapeling van scores zorgde DeVeDo er in het eerste kwart al voor een ruime voorsprong van 22-10.

In het tweede kwart ging dat gestaagd door en zette DeVeDo steeds vaker de full court press in waar Antilope moeizaam onderuit kon komen. DeVeDo creëert goede scorings mogelijkheden en maakt deze ook af. Ruststand: 44-21. Na rust lijkt het erop dat de Utrechtse ploeg steeds vaker onder de press van DeVeDo uit komt, waardoor ook zij gemakkelijker tot scoren kunnen komen. In het laatste kwart van de wedstrijd blijkt dat de ploeg onder de press uit speelt door het punten verschil. Datzelfde kwart wordt afgesloten met 1 punt verschil.

DeVeDo wint de laatste competitie wedstrijd in 2016 van het Utrechtse Antilope met 75 -45. Met de winst blijft DeVeDo het eerste deel van de competitie onverslagen en behoudt daarmee de koppositie van de landelijke Eredivisie.