Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo opzoek naar sponsoren voor EuroLeague

DeVeDo dat in de week van 10 maart al deelnam aan de voorronde van de EuroLeague in Italië en zich na jaren weer wist te plaatsen voor de finaleronde van eind april is naarstig opzoek naar sponsoren om dit Europese avontuur te verwezenlijken.

DeVeDo dat uitkomt in de EuroLeague 2, het één na hoogste niveau van Europa, speelde in Italië de voorronde van de EuroLeague. De eerste wedstrijd werd verloren van het Britse Oldham Owls dat als nummer 1 door ging in de poule. De tweede en derde wedstrijden werden gewonnen van het Antwerpse Gembo Players en het Franse Leopards de Guyenne Bordeaux. Van de thuisspelende ploeg, Padova Millennium Basket, lukte het de Ermeloërs niet te winnen. Door het winnen eindigde DeVeDo als derde in de poule en pakte daarmee een ticket naar de finaleronde in Vigo, Spanje.

DeVeDo dat al jaren hofleverancier is van de Nationale team selecties heeft na jaren spelen van de EuroLeague de finaleronde weer kunnen bereiken. Hiermee is DeVeDo uniek in Nederland. Geen enkele andere ploeg is het gelukt om deelname af te dwingen.

Om dit Europese doel te verwezenlijken heeft DeVeDo dringend sponsoren of donateurs nodig. DeVeDo start hiervoor een crowdfunding op eigen website. Neem voor andere mogelijkheden contact op met Patrick Adam via [email protected] of kijk op de website: www.devedo.nl.