Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo verliest opnieuw van Sunrise Medical Braves 2

DeVeDo heeft zich zaterdag 9 december verslikt in de allerlaatste thuiswedstrijd in Sportcentrum Calluna. De Ermelose ploeg slaagde er niet in om de huidige nummer één van de Eredivisie in eigen huis te verslaan. DeVeDo verliest de wedstrijd uiteindelijk met 39-50.

Foto bij: © Helga Jansen Peters

DeVeDo keek na de verloren sprongbal direct tegen een score aan. De oud speelster van DeVeDo, Bo Kramer, opende de score voor haar team. Na een paar minuten keek de Ermelose ploeg tegen een achterstand van 2-8 aan. Datzelfde kwart werd uiteindelijk verloren met 7-14. In het tweede kwart blijft DeVeDo het moeilijk hebben om de kansen af te ronden. Waarbij Sunrise Medical Braves 2 de kansen goed benut, laat de Ermelose ploeg veel kansen onbenut en komt in twee kwarten spelen maar tot 15 punten. Bij rust kijkt DeVeDo dan ook tegen een achterstand aan: 15-30.

Na rust was het DeVeDo dat de leiding nam. Na zes scores op rij voor DeVeDo, dat er tevens voor zorgde dat de uitploeg niet kon scorenwas het gat ineens nog maar vier punten. Het lukte DeVeDo vervolgens niet om de tegenstander langer onder druk te houden. Het onderlinge verschil na het derde kwart is inmiddels 30-36. In het vierde kwart lukte het DeVeDo niet meer om aan te haken en moest het toezien hoe de tegenstander hun kansen goed benutte. Uiteindelijk verliest DeVeDo de thuiswedstrijd met 39-50.