Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo verslaat op Papendal Sunrise Medical Braves 1

Onder leiding van coach Kees van de Bunte heeft s.c. DeVeDo afgelopen zaterdag 2 december de Eredivisie uitwedstrijd in Sportcentrum Papendal gewonnen. Door een comeback in het tweede kwart wint DeVeDo met 49-58 bij Sunrise Medical Braves 1. Cher Korver is met 17 punten topscoorder van s.c. DeVeDo.

Foto bij: © Helga Jansen Peters

De sprongbal wordt gewonnen door DeVeDo waardoor in de eerste aanval meteen de score wordt geopend door Cher Korver. In het begin gaat de stand nog gelijk op, maar al gauw verandert dat is het nadeel van DeVeDo. De ploeg lukt het niet om de thuisploeg onder druk te houden en mist zelf de kansen.  In het tweede kwart herstelt DeVeDo zich uitstekend. Met onderscheppingen en fast breaks lukt het de Ermelose ploeg om van een achterstand van 17-9 in het eerste kwart naar een voorsprong te komen bij rust met 27-34.

Na rust verloopt het spel moeizaam voor beide ploegen. Aan de bal is het hier en daar slordig en kansen worden niet afgemaakt. Toch lukt het DeVeDo om een punt meer te maken dan in het eerste kwart. In het vierde wordt de wedstrijd uitgespeeld. DeVeDo staat goed opgesteld en dwingt de thuisploeg van schoten van buiten de bucket. De Ermeloërs winnen de wedstrijd op Papendal uiteindelijk met 49-58.