Rolstoelbasketbal Ermelo

17

17

April

Woensdag

OM

20:30 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

20

20

April

Zaterdag

OM

11:00 UUR

Eredivisie - Play-offs

00
Dagen
:
00
Uren
:
00
Minuten
:
00
Seconden

VS

DeVeDo weer makkelijk langs Rotterdams Arrows’81

DeVeDo heeft in nog geen drie weken tijd het Rotterdamse Arrows’81 voor de derde keer verslagen. Thuis in Sportcentrum Calluna won de Ermelose formatie met 73-38.

Vrijdagavond stond voor DeVeDo de voorlaatste wedstrijd op het programma van de competitie. Met nog twee wedstrijden te gaan staat DeVeDo tweede op de ranglijst en kan aankomende woensdag 12 april in Amsterdam de koppositie overnemen en als nummer 1 de play-offs in gaan. DeVeDo moet woensdag dan wel van het Amsterdamse Only Friends winnen.

In Calluna begon DeVeDo sterk aan de wedstrijd. Ook in deze wedstrijd begonnen de Ermeloërs met een halve full court press. Drukzetten bij schoten die worden gemist en terugzakken wanneer de ballen gescoord worden. In het eerste en tweede kwart van de wedstrijd hadden de Rotterdammers daar zichtbaar moeite mee. DeVeDo weet daar uitstekend van te profiteren en staat bij rust op een voorsprong van 42 – 22.

Na rust lijken de Ermeloërs niet voldoende geconcentreerd te zijn en zetten de Rotterdammers zo nu en dan de full court press in. DeVeDo heeft daar in het begin een klein beetje moeite mee, maar kan daar al snel onderuit spelen. Ook in het laatste kwart komt DeVeDo onder de press van Arrows’81 uit en voert de druk zelf op. Uiteindelijk lukt het DeVeDo om de Rotterdammers met 73-38 te verslaan.