Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo wint van Dyna 75 uit Leeuwarden

DeVeDo heeft afgelopen zaterdag in Sportcentrum Calluna gewonnen van Dyna 75 uit Leeuwarden. De ploeg uit Ermelo wint de wedstrijd met 53-31.

DeVeDo speelde dit seizoen niet eerder tegen Dyna 75, maar vorig seizoen wel. De club uit Leeuwarden heeft ten opzichte van het vorige seizoen een aantal aanvullingen van buitenaf bij de club betrokken. De ploeg uit Leeuwarden begon scherper dan de Ermeloërs en dat resulteerde in een stroef begin. DeVeDo had het moeilijk in het eerste kwart. Toch sloot DeVeDo het eerste kwart af met een voorsprong van 10-8. In het tweede kwart begint DeVeDo te doen waar het goed in is. De ploeg pakt Dyna 75 op met een full court press waar ze lichtelijk moeite mee hebben. DeVeDo zet die press zo goed op dat het de ploeg uit Leeuwarden lukt om slecht 1 maal tot score te komen in het tweede kwart. DeVeDo staat bij rust voor met 24-10.

Na rust gaat de press van DeVeDo niet goed. De ploeg uit Leeuwarden komt terug en speelt onder de press uit en kan zo regelmatig tot scoren komen. In het tweede deel van datzelfde kwart pakt DeVeDo de draad weer op en staat het na het derde kwart spelen op een voorsprong op 40-21. In het laatste kwart komt de ploeg uit Ermelo pas weer op gang na een technische fout op de coach van de Ermeloërs. DeVeDo speelt uiteindelijk de wedstrijd goed uit en wint met 53-31.Scores

# Naam Scores Fouten
04 Dagmar van Hinte 2 0
05 Dennis de Vries Geblesseerd Geblesseerd
06 Jelmer van Brunschot 15 0
07 Xena Wimmenhoeve 4 2
08 Patrick Adam 6 1
10 Fabian Jansen 4 1
11 Cher Korver Geblesseerd Geblesseerd
12 Sebastiao Nijman 10 3
14 Jur Ruitenberg 8 0
15 Vincent Maassen 4 2