Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo wint van het Rotterdamse Arrows’81

Zaterdag 10 november heeft DeVeDo in Topsportcentrum Rotterdam met 58-61 gewonnen van het Rotterdamse Arrows’81 in de Eredivisie wedstrijd.

DeVeDo dat het de afgelopen twee competitie al moeilijk had tegen zijn opponenten en begon ook deze wedstrijd niet goed. Het lukte de Ermeloërs echter wel om nog in het eerste kwart snel in de wedstrijd te komen en speelde in het 2e kwart een kleine achterstand weg. Bij rust stond de ploeg uit Ermelo voor met: 00 – 00.

Na rust zette de Rotterdammer een press in. DeVeDo kon daar gemakkelijk uitkomen en de Rotterdammers staakte hun press. Vervolgens lukte het de Ermeloërs om de ploeg uit Rotterdam hoog op te pakken. Belangrijke schutters konden niet aanleggen of werden op een reglementeren manier verdedigt. DeVeDo kon daardoor uitlopen tot twaalf punten verschil.

In het laatste kwart van de wedstrijd kreeg DeVeDo het weer zwaar. De Ermeloërs konden hun voorsprong van 12 punten niet veiligstellen door uit elke aanval een score te halen. Daardoor lukte het de Rotterdammers op hun beurt om dichterbij te komen. Uiteindelijk lukt het DeVeDo om de winst binnen te slepen en wint het de Eredivisie wedstrijd met 58-62.

Scores

# Naam Scores Fouten
04 Dagmar van Hinte
05 Dennis de Vries
06 Jelmer van Brunschot
07 Xena Wimmenhoeve
08 Patrick Adam
10 Fabian Jansen
11 Cher Korver Geblesseerd Geblesseerd
12 Sebastiao Nijman
14 Jur Ruitenberg
15 Vincent Maassen Afwezig Afwezig