Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

DeVeDo wint van het Utrechtse SC Antilope

Zaterdag 15 oktober heeft DeVeDo de tweede competitie wedstrijd in de Landelijke Eredivisie opnieuw met een groot verschil gewonnen. In Utrecht namen de Ermeloërs het op tegen SC Antilope.

DeVeDo begon sterk aan de wedstrijd in het Utrechtse Sportcentrum Ouderijn. DeVeDo dat gebrand was op de tweede overwinning in het seizoen wist de eerste minuten direct te profiteren en in het eerste kwart Antilope al de genade klap te geven. In het tweede kwart lukte het Antilope om vrijer te gaan spelen en druk te zetten op DeVeDo. Ruststand: 25 – 39.

Na rust zijn beide teams zoekende in de wedstrijd, waar Antilope de press in zet, speelt DeVeDo de press alleen als er gemist wordt. Door de full-court press van Antilope ontstaan er gaten in hun verdediging waar DeVeDo van profiteert.

In het laatste kwart maakt DeVeDo een sterke indruk en speelt weer een full-court press waar Antilope moeilijk uit komt. In datzelfde kwart maakt DeVeDo het meest aantal punten van de wedstrijd. DeVeDo wint in Utrecht van Antilope met 49 – 72.