Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

s.c. DeVeDo benoemt Sjaak Lijbers als Erelid

Afgelopen algemene ledenvergadering was het laatste moment als bestuurslid voor Sjaak Lijbers. Een goed moment om hem te benoemen als Erelid van s.c. DeVeDo. Door een in 1977 opgelopen enkelblessure tijdens een volleybaltraining, kwam Sjaak enige tijd later in contact met s.c. DeVeDo. Sjaak werd lid en ging zitvolleyballen.
|

Sjaak is ruim 40 jaar betrokken geweest bij s.c. DeVeDo in verschillende functies. In de jaren 80 werd hij benoemd als vertegenwoordiger van het zitvolleybal. Daarnaast heeft hij destijds het clubblad verzorgd. Sinds eind jaren 90 begeleidde hij samen met zijn vrouw Lidy het zwemmen.

Nadat in 2020 vanwege corona besloten werd om het zwemmen te staken. Is er kort daarna de keuze gemaakt om met de afdeling zwemmen te stoppen. Daarmee komt voor Sjaak een einde aan meer dan 40 jaar betrokkenheid bij s.c. DeVeDo.

Het bestuur is blij met de inzet die hij meer dan 40 jaar heeft gehad voor de vereniging. Daarom is ervoor gekozen om Sjaak, tijdens de algemene ledenvergadering, als Erelid van s.c. DeVeDo te benoemen.