Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

s.c. DeVeDo speelt Eurocup in Oostenrijk en start Crowdfunding

In het tweede weekend van maart zal het 1e team van DeVeDo afreizen naar Oostenrijk om de Eurocup 2016 te spelen.

s.c. DeVeDo speelt al jaren in de landelijke Eredivisie en is de afgelopen 2 seizoenen uiterst succesvol geweest. Beide seizoenen werden met het kampioenschap bekroond. De eerste helft van dit seizoen werd afgesloten met de nummer 1 positie. Ook met dit jeugdige vernieuwde team gaat DeVeDo voor de prijzen. In maart gaan zij de Eurocup spelen in Oostenrijk

In Oostenrijk zal er tegen teams uit Turkije, Italië, Frankrijk en Oostenrijk gespeeld worden. Voor DeVeDo zijn dit belangrijke toernooien om aan deel te nemen. Doordat de trainingsstof vergelijkbaar is als die van de Nationale teams, kan DeVeDo jeugd spelers de mogelijkheid geven om aan dit hoge niveau te voelen.

DeVeDo zal met de gehele selectie afreizen naar Oostenrijk. Daarbij wordt de selectie aangevuld door drie spelers uit het 2e team.

Crowdfunding
DeVeDo wilt met behulp van de inwoners het geld wat nodig is ophalen om de deelname van de Eurocup te kunnen bekostigen. Wilt u onze sporters helpen? Bent u een sportfanaat? Of draagt u de gehandicaptensport een warm hart toe? Steun ons dan. Hiermee helpt u dit fantastische team om dit Europese avontuur te verwezenlijken.

Zonder deze crowdfunding actie is het niet mogelijk voor DeVeDo om aan deze belangrijke toernooien te blijven deelnemen.

Bekijk voor meer informatie: www.devedo.nl/doneer