Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

s.c. DeVeDo speelt halve finale Play-offs

Titelverdediger van de landelijke Eredivisie s.c. DeVeDo uit Ermelo speelt aanstaande vrijdag (10 april 2015) de halve finale van de play-offs in Sporthal Calluna tegen de Rotterdamse opponent Arrow’s 81.

s.c. DeVedo is vorig jaar landskampioen van Nederland geworden in de landelijke Eredivisie en kan dit jaar weer die titel dragen. En die kans is groot, heel groot. De ploeg uit Ermelo wist menig competitiewedstrijd naar zich toe te trekken en wist uiteindelijk 13 van de 16 competitiewedstrijden te winnen.

s.c. DeVeDo heeft al jaren een beleidsplan die de afgelopen jaren tot een succes zijn geworden. Topsport met een uitroepteken. Winnen is niet het belangrijkste, maar de winst in de ontwikkeling van de individuele speler in het teamverband. En dat is terug te zien in behaalde resultaten van de teams. Mocht de wedstrijd vrijdag gewonnen worden dan wordt de finale van de Play-offs Eredivisie gespeeld in het Ronald MC Donald Centre in Amsterdam op 18 april. De tegenstander van de finale is nog niet bepaald. De wedstrijd tussen Only Friends en CTO Papendal wordt op een nader te bepalen datum gespeeld. Aanvang: 20:30 uur Entree = GRATIS