Rolstoelbasketbal Ermelo

Er zijn momenteel geen wedstrijden

Succesvolle crowdfunding helpt DeVeDo naar Eurocup

DeVeDo is de afgelopen twee maanden druk bezig geweest met de crowdfunding actie voor de Eurocup. De Eurocup is, zoals de naam al zegt, een Europees toernooi waar Europese clubteams uit verschillende landen het tegen elkaar opnemen.

Voor DeVeDo is dit toernooi een essentieel onderdeel voor de ontwikkeling van de spelers en speelsters. DeVeDo dat het zal opnemen tegen ASD Padova Millennium Basket (Italie), Club Tregorrois H.S. de Lannion (Frankrijk), Turk Cell (Turkije) en Sitting Bulls (Oostenrijk).

DeVeDo reist donderdag 10 maart af naar Oostenrijk waar dit jaar de Eurocup plaatsvindt. In totaal zullen er vier wedstrijden worden gespeeld. Vrijdag zal er om 15:45 uur de eerste wedstrijd gespeeld worden tegen ASD Padova Millennium Basket en om 20-15 tegen Club Tregorrois H.S. de Lannion. Zaterdag worden de andere twee wedstrijden gespeeld. Om 13:30 tegen Turk Cell en om 18:00 uur tegen Sitting Bulls.

DeVeDo vind het fantastische dat zoveel mensen een donatie hebben gedaan voor dit Europese avontuur en wilt iedereen die dat heeft gedaan bedanken. Zonder deze crowdfunding actie was het niet mogelijk geweest om de Eurocup te spelen.

Volg DeVeDo via www.devedo.nl of op social media “/scdevedo” tijdens de Eurocup.